1. výročie stránky Birthday calculator

04 Mar 2012

4. marca 2011 bol deň, keď prvý raz, sa dalo počítať na Birthday calculator. Takže dnes oslavujem 1. výročie stránky. Za ten rok bolo 2487 návštev, zo 62 štátov.

Na začiatku sa dali počítať len spoločné narodeniny a vek v rokoch, mesiacoch, týždňoch, dňoch, hodinách, minútach a sekundách. Bolo to aj po slovensky aj po anglicky, ale nebol tam žiadny text, ani blog. Fungovala už reklama cez Google a počítanie návštev.

Veľká zmena bola v júni. Michal z Websupportu napísal o mne ako najmladšom zákazníkovi na Facebook a Twiter a bolo hneď o 700 návštev viac. Hneď potom prišiel Petiar. Spolu aj niektorými kamarátmi sme mali brainstorming, kde každý hovoril, čo by chcel aby sa počítalo. Od septembra sme postupne začali na tom robiť. Napríklad pribudlo aký by sme boli starí na planétach, alebo ako keby sme boli niektoré zvieratá. Neskôr sa dalo počíť so slávnymi osobnostiami. 

Popri tom bolo veľa aj drobnejších vylepšení. Napr. talčítko LIKE na Facebook, zmenili sme aj url a title. Ale hlavne už sa dal pridávať text, aj keď to nie je ešte nie je veľa článkov. Od novembra si už píšem blog. 

Takto sa zvýšila návštevnosť. Pre kľúčové slová half birthday calculator a birthday calculator, je stránka už medzi prvými 10 na Google.

Nepodarilo by sa mi to samému. Ďakujem veľmi pekne mojim kamarátom, hlavne ocovi a Petiarovi. Ale aj Michalovi z Websupportu, stredovi Z za dobré nápady, Pati za opravu anglických textov a Peťovi za grafiku.

Rád by som vylepšil stránku tak, aby tam bol narodeninový certifikát a aby sa zabrazovalo čo sa najbližšie bude zobrazovať. A aby sa to dalo zdieľať na Facebooku, alebo poslať kamarátom, alebo aj vytlačiť. Veľmi rád by som mal kamaráta, čo by mi vedel poradiť so SEO a ako robiť tú stránku čo najlepšie.

A dúfam, že do našej školy budú stále chodiť arabská škola, aby som mal peniaze na všetky zmeny. Ako som ziskal peniaze na web, som písal tu.

 

 

 


Bounce Rate 50,46 %
Pageviews 8794
Page/visit 3.54
Avg. time on site 3:23
New visits 67,55 %

62 štátov hlavne Anglicko, Slovensko a USA
hlavné kľúčové slová: half birthday calculator, birthday calculator