Stretnutie v Pizza SEO

21 Apr 2012

Pred troma dňami som bol na návšteve v Pizza SEO. Veľmi som potreboval odborníka na SEO. Petiar mi odporučil práve ich. Pozeral som si viacero stránok firiem, čo robia SEO a najviac sa mi páčila práve Pizza SEO. Má perfektný názov, už viem aj prečo. Páčilo sa mi, že mali na webe svoje fotky a mohol som si o nich niečo prečítať.

Stretnutie som si vybavil sám. Napísal som Andrejovi a až dvaja mi odpísali naspäť, že sa môžeme stretnúť. Nevedel som teda čo, tak som Andrejovi zavolal. Do telefónu mi povedal, že sa na chviľku môžeme stretnúť.

Ked sme prišli na Slovensko, oco dohodol podrobnosti stretnutia. Naprv sme sa stretli so Stanom a Jurajom. O chviľku prišiel aj Andrej. Hovorili mi o stránke. Hlavne Andrej sa ma veľa pýtal. Trošku som bol nervózny, ale ma to prešlo. Dozvedel som sa veľa vecí, aj také, čo som netušil, že ako pracuje Google. Ale že tomu sa aj tak nedá úplne rozumieť, lebo robia aj niekoľko zmien za deň. Ale aby som robil stránku tak, aby sa to páčilo návštevníkom a potom to bude dobre.

Poradili mi aj ohľadom toho, ako by mohla stránka vyzerať. Najväčší problém mám s reklamou. Povedali mi výhody, ak ju vymažem. Ale ja potrebujem aj to, aby som mohol zarobiť a investovať do vylepšenia stránky. Rodičia mi navrhli ako to urobiť, aby tam reklama nebola a mal som peniaze, len si to musím rozmyslieť.

Najviac sa teším tomu, že mi navrhli, že sa môžeme spojiť cez Skype. Bude to asi s Michalom a Monikou, ktorí sú ešte na univerzite a popri tom pracujú v Pizza SEO. Musia byť asi veľmi šikovní, už sa teším, že sa porozprávame. Pošlú mi aj návrh, ako by mi mohli pomôcť. Potom sa budem môcť rozhodnúť, čo bude pre mňa najlepšie.

Pre mňa bola veľká pomoc, že som vôbec mohol prísť na stretnutie. Andrej mi sľúbil krátku konzultáciu a bol som tam až dve hodiny. Keď sme skončili, tak som mal výborný pocit. Veľmi im ďakujem, teraz mám ešte väčšiu chuť vylepšovať moju stránku.

Stretnutie v Pizza SEO

Tu je obrázok, keď už sme končili sretnutie. Všetci sa smejeme, lebo sme mali dobrú náladu. Ziaľ Daniel prišiel neskoro na fotenie. A Michal s Monikou boli asi v škole.