O mne

22 Nov 2011

Vypočti omne. Volám sa Dominik. Narodil som sa 25. júla 2003. Minulý mesiac som oslávil okrúhlych 3 000 dní :-). A úplne super je, že už za pár dní, 25. novembra oslávim presne 100 mesiacov.

Ak by som žil na Merkúre, už v decembri budem oslavovať 35 rokov. Ale na Marse budem mať ešte len 5. Tak pomaly sa otáča okolo slnka.

Narodil som sa na Slovensku. Keď som mal 5 rokov, tak sme sa presťahovali do Anglicka. Bývame v Surrey pri Londýne. Oco robí správcu v jednej veľkej športovej školy. Zároveň aj bývame v jej areáli. Ja chodím ale do inej školy, ale keď budem starší, tak budem chodiť do školy, kde bývame. Raz za rok chodím na 2 týždne aj do slovenskej školy. Preto viem hovoriť aj po anglicky aj po slovensky.

Na birthdaycalculators.com sa snažím pracovať pravidelne a intenzívne. Nie vždy sa mi ale dá. Niekedy na tom ani nerobím, napr. cez leto. Teraz to dobieham. Nepracujem na tom sám, kto mi pomáha som písal na tomto blogu. Ako sa budem učiť nové veci a pridávať ich na web, budem postupne písať.

Veľa vecí si ale robím sám. Napríklad úplne sám pridávam slávne osobnosti. Ale ešte to nie je úplne doprogramované. Navrhujem si, čo je na webe, čo napíšem, len to po mne kontrolujú.

Trošku viem niečo aj o SEO. Napr. tittle a description. Snažím sa hľadať kľúčové slová, zistiť ich počet vyhľadávaní a konkurenciu. Ale veľmi rád by som našiel niekoho, kto je expert na SEO a mohol by som sa ho pýtať čo neviem.

Ale tento biznis nie je môj jediný koníček. Mám aj iné aktivity. Robím si veci z dreva a lepím si plastové tanky. Veľmi ma baví skauting. Máme ho raz za týždeň, ale niekedy sú akcie aj cez víkend. Moje obľúbené športy sú tenis, futbal, plávanie a karate. Rád raz o nich napíšem viac.

Budem rád, ak by ste mi napísali. Napr. čo sa Vám páči, čo by ste vymenili alebo doplnili. Moja e-mail je dom@birthdaycalculators.com

Dominik