Stretnutie vo Websupporte

17 Apr 2012

Dnes som bol vo Websupporte a mal som stretnutei s Michalom. Vo websupporte je hosting mojej stranky. Na toto stretnutie som čakal rok. Na Slovensko chodime iba raz za rok a minuly rok mi to oco nedovolil. 

Pravidelne sledujem, čo sa deje vo Websupporte cez ich blog a Facebook. Preto aj o nich niečo viem. Sú najväčši na Slovensku, Michal bol v Silicon Valey kde videl šéfa Facebooku. Najnovšie cez balón, čo sa vypustil do vesmíru,  zaregistrovali webové sránky ako prvý na svete.

Oco dohodol stretnutie na 13:00 a aj ma tam zaviezol. Keď som tam prišiel, Michal sa práve vrátil z obedu, podali sme si ruky a kým ma oco čakal v meeting room, ja som si s Michalom prešiel celú firmu. 

Z  Anglicka som doniesol keksíky v plechovej krabici s obrázkom pandy, ktorú musíte kúpiť, aby sa panda nenahnevala - Never say NO to Panda. S Michalom sme to dali všetkým na helpdesku. Doniesol som im aj narodeninový certifikát, čo som vytlačil z tejto stránky. Teraz je vo Websupporte na nástenke.

Videl som veľký zlatý víťazný pohár  za to, že sú najlepší na Slovensku. Videl som aj Krakena, ale nepracoval, lebo nemal baterky. Majú tam obrovské akvárium s rybičkami.

Postupne sme prešli celú firmu a videl som aj všetkých zamestnancov. Programátori mi podali aj ruku a že aby som šiel  ku nim programovať. Rád by som, ale neviem ešte programovať.

Stretnutie vo Websupporte


S Michalom sme sa odfotili s mečom. Keď budem mať tú fotku, tak Vám ju ukážem.

Ešte doplním tento blog. Toto je len tak rýchlo, aby som nezabudol, čo som tam zažil. Majú to tam krásne a upratané. Je to tam pripravené na párty, tak v jednej miestnosti mali aj veľa balónikov. 

Ďakujem Michalovi, že som mohol prísť na stretnutie. Keď pôjdem najbližšie do Bratislavy, tak by som ešte veľmi rád prišiel. Alebo niekto z Websupportu možno príde do Anglicka, kde bývame. Sú srdečne pozvaní.