Kto mi pomáha

10 Nov 2011

Pracujem usilovne na stránke. Skúšam, ako urobiť to, aby ju navštívilo čo najviac ľudí. Keď som začal, nevedel som vôbec nič. Rozprával som sa s kamarátmi a poprosil som ich o pomoc.

Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí mi zatiaľ pomáhali.

Petiar - programuje web. Je veľmi dobrý, všetko o čo som ho doteraz poprosil, vedel urobiť. Veľakrát mi pomohol aj s dobrými nápadmi. Rád Vám napíšem o Petiarovi viac v samostatnom blogu. Zatiaľ, ak by ste chceli vedieť viac, tak na www.petiar.sk

Websupport - u nich hosťujem túto stránku. Sú fakt dobrí. Najviac mi pomohol Michal. Veľmi mi zdvihol návštevnosť, lebo o mne napísal na Facebook a Twitter. A po ocovi mi poslal tričko, čo sa že vraj nedá kúpiť, len vyhrať. Ale mi je ešte trošku veľké. Michal mi veľmi pomáha, aj keď o tom nevie, lebo si pozeráme, čo píše a videl som aj video, čo hovorí. 

Peťo - robil grafiku. Navrhol aj narodeninový certifikát. Nie len že robí peknú grafiku, ale hrá aj na gitare a chodí na koncerty. O tom kde hráva, si môžete pozrieť na peterpiatko.sk

oco - pomáha mi najviac. Oco mi veľa vysvetľuje, radí a usmerňuje. Ukazuje mi aj iné veci na internete a ako niektoré veci fungujú. Nechce ale robiť za mňa, aby som sa poučil na tom, čo robím. Aj tak, až tak veľa o internetovom biznise nevie.

mama - opravuje chyby, keď píšem po slovensky a stará sa o mňa, aj celú rodinu.

Paťka - je veľmi dobrá v angličtine. Pomáha mi s textami v angličtine a opravuje po mne chyby, lebo nemám ešte taký dobrý speling.

Strejda Z - je dobrý biznisman a robí v jednej veľkej firme a veľa cestuje. Dáva mi dobré nápady, na ktoré som ja neprišiel. Niekedy si dávame meeting a ja mu ukážem, čo je nové a čo som urobil.